A rendezvények hangulatából kaphat ízelítőt, ha megtekinti a Kecskemét-i rendezvényen készült videót, melynek a Four Points by Sheraton Konferenciaközpontja adott otthont.

 

A videó megtekintéséhez kattintson a képre, vagy erre a linkre.

 

2013.11.06-án került megrendezésre az első évad harmadi, egyben utolsó szakmai találkozója, ahol három szekcióban (Management, Housekeeping, F&B/vendéglátás) párhuzamosan zajlottak az előadások. A szünetekben a vendégek megtekinthették a kiállítók standjait, kötetlen szakmai beszélgetéseket folytathattak a kiállítókkal és kóstolókban is részük lehetett. A nap során igyekeztünk minden lehetőséget megragadni, hogy a kiállítók széles körű termék és szolgáltatás választékát testközelből bemutathassuk a vendégeknek: a szünetekben felszolgált üdítők hűtőit, a kávét és kávéfőző gépeket a kiállítók biztosították, az ebéd is a kiállítók alapanyagainak és táplálék-kiegészítőinek felhasználásával készült, és még az asztalterítést is felhasználtuk a szemléltető bemutatkozáshoz.

 

A Management szekcióban a szervező cégek bemutatkozása mellett képet kaptak a résztvevők a következő ciklus pályázati lehetőségeiről és azok megvalósításáról (MAPI ZRt. Szőcs Árpád).

 

A Housekeeping szekcióban előadást tartott többek között Kardos György (Miele Kft.) a szállodai házimosoda előnyeiről, az Assist-Trend Kft. a szállodatakarítás múltjáról, jelenéről és jövőjéről, a T-MIX 2003 Kft. a megfelelő textilválasztás szempontjairól.

 

Az F&B (Vendéglátás) szekcióban a konyhahigiénia fontosságáról tájékoztató Assist-Trend Kft. mellett Gál Sándortól (Assur Kft.) meghallgathattuk, hogyan válasszunk konyhatechnológiai beszállítót. Az Omega Bázis Kft. (ABY) a csíra alapú élelmiszerek vendéglátásban történő felhasználásáról tartott tájékoztatást a szakmának. A Progast Kft. jóvoltából Harmath Csaba gasztronómiai tanácsadó kóstolóval egybekötött interaktív előadásán vehettek részt a vendégek, a bor és ételek párosításával kapcsolatban, melynek keretén belül kitért a borválaszték összeállítására is.

 

A szünetekben a Mirbesz Kft. kényeztette a vendégeket a különböző kóstolókkal, az ebéd is az általuk szállított alapanyagokból, valamint az Omega Bázis Kft. táplálék-kiegészítőinek felhasználásával készült.

 

A nap második felében egy összevont előadás keretében a NÉBIH képviselője, Zoltai Anna tartott előadást A jó higiéniai gyakorlat témakörében, mely már nyomatott kiadvány formájában is elérhető.

 

A nap a vendéglátó szálloda házbejárásával zárult.

Please reload