SzÉSzT 2019. Konferenciák
 

 

Időpontok és helyszínek:

 

- 2019.09.17.     Hotel Eger & Park, Eger

- 2019.10.08.     Club Tihany Hotel, Tihany

- 2019.11.05.     Mercure Budapest Castle Hill 

 

Program:

 

  08.30-09.15   Érkezés, regisztráció

  09.15-09.55   Megnyitó, plenáris előadások

  09.55-10.00   Szekciótermek elfoglalása
  10.00-10.40   Programok 3 szekcióteremben

  10.40-11.00   Kávészünet
  11.00-12.20   Programok 3 szekcióteremben
  12.20-13.00   Kávészünet 

  13.00-14.40   Programok 3 szekcióteremben
  14.40-15.40   Ebéd
  15.40-16.30   A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás

 

Plenáris előadások:

 

 -  A házigazda üzenete a szakma képviselőinek (Eger: Harmati László szállodaigazgató, Tihany

      Károly Tamás szállodaigazgató, Budapest: Hotel Mercure Buda menedzsmentje)

 - A hazai szállodaipar aktuális kérdései (Eger, Budapest: Flesch Tamás az MSZÉSZ elnöke, Tihany:

      Baldauf Csaba az MSZÉSZ általános alelnöke)

 

Management szekció:

 

 - A hazai szállodaipar aktuális kérdései (MSZÉSZ elnöksége)

 - 360 fokos szállodai és vendéglátóipari rendszerkoncepció (Kardos György, Miele Kft.)

 - Protokoll a szállodában - avagy milyen illem, etikett és viselkedésbeli szabályokat szegünk meg a 

      szálloda egyes területein, kategóriától függetlenül (Micski Marianna, Micski Consulting,

      Protokollszakértő, gyakorló szállodaigazgató)

 - A fiatal generáció motiválása és megtartása szállodaigazgatói szemmel (Joós Adél, Hunguest Hotel

      Pelion)

 - Trendek, tippek, trükkök a burkolatok világában 2.0 (Gergely György, Top Trade Kft.)

 - Higiéniai szolgáltatások a szállodaüzemeltetésben (Szabó János, Assist-Trend Kft.)

 - Az eHACCP gazdasági vonatkozásai (Balczóné Balázs Zsuzsanna, Népegészségügyi ellenőr,

      HACCP szakértő)

 - Ha nem motiválsz, demotiválsz! - avagy a munkaerő megtartásról másképp (Humanmap

      munkatársai) 

 

Housekeeping szekció:

 

 - Ökologikus takarítás (Papp Katalin Anna, Assist-Trend Kft.)

 - Környezettudatos szállodai bekészítés ( Solymosi Piroska, Assist-Trend Kft.)

 - Ki a felelős a textiliák idő előtti elhasználódásáért? (Miske Margit, T-Mix 2003 Kft.)

 - A kártevők elleni integrált védekezés a vendéglátás területén (Papp György, Bábolna-Bio Kft.)

 - Szőnyegpadló: áldás vagy átok? 2.0 (Kovács Adél, Katona Beáta, Top Trade Kft.)

 - Van valami a levegőben - A levegő minőségének hatása a vendégelégedettségre (Pataki Gábor,

       Fellowes)

 - Új, környezettudatos padozatápolási szolgáltatások (Regele András, Assist-Trend Kft.)

 

 

F&B (Vendéglátás) szekció:

 

 - 13/13 - séfek szakmai összefogása a hévízi régióban (Farkas Bálint, Chef, ötletgazda)

 - Melegburkolatok a professzionális konyhában? (Uti Zoltán, Top Trade Kft.)

 - A sikeres üzletnyitás receptje, avagy miként fejhetjük meg lila tehenünket? (Semsei Rudolf,

      VakVarjú éttermek és a Budapest Pary Service tulajdonosa, MVI alelnöke)

 - Alternatív új alapanyagok a gasztronómiában (Blendea Károly, Mirbesz Kft. - Helit Kft. Chef,

      gasztronómiai tanácsadó)

 - Élelmiszerbiztonsági aktualitások (Tóth Dávid, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal)

 - eHACCP (Balczóné Balázs Zsuzsanna, Népegészségügyi ellenőr, HACCP szakértő)

 - Nagyító alatt a konyha (Solymosi Piroska, Assist-Trend Kft.)

 - 360 fokos szállodai és vendéglátóipari rendszerkoncepció (Kardos György, Miele Kft.)

 - Aktualitások a gasztronómiai életben (Kovács László, La Fiesta Party Service tulajdonosa, az MVI

      elnöke) 

 

 

Rendezvényeinkre az alábbi linken regisztrálhat: 

 

                                     

                 Regisztráció a SzÉSzT rendezvényre 

 

 

Rendezvényeinken a részvétel a HoReCa szegmens résztvevői számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött

 

 

Szervezők fenntartják a jogot, hogy az egyes rendezvények előtt a helyszínek befogadó képességének megfelelően korlátozzák a részvételt, melyről előzetesen tájékoztatást küldünk. 

 

A rendezvényekkel kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon Borsai Eszterhez az alábbi elérhetőségeken:

 

e-mail: rendezveny@szeszt.hu

mobil: +36 (70) 338-6898

 

                                                                                                                              ugrás az oldal tetejére

Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó

Rendező Cégek

 

 

Telefonszám

+36 70 / 338 6898