
SzÉSzT 2019. Konferenciák
Időpontok és helyszínek:
- 2019.09.17. Hotel Eger & Park, Eger
- 2019.10.08. Club Tihany Hotel, Tihany
- 2019.11.05. Mercure Budapest Castle Hill
Program:
08.30-09.15 Érkezés, regisztráció
09.15-09.55 Megnyitó, plenáris előadások
09.55-10.00 Szekciótermek elfoglalása
10.00-10.40 Programok 3 szekcióteremben
10.40-11.00 Kávészünet
11.00-12.20 Programok 3 szekcióteremben
12.20-13.00 Kávészünet
13.00-14.40 Programok 3 szekcióteremben
14.40-15.40 Ebéd
15.40-16.30 A vendéglátó ház bemutatása és házbejárás
Plenáris előadások:
- A házigazda üzenete a szakma képviselőinek (Eger: Harmati László szállodaigazgató, Tihany
Károly Tamás szállodaigazgató, Budapest: Hotel Mercure Buda menedzsmentje)
- A hazai szállodaipar aktuális kérdései (Eger, Budapest: Flesch Tamás az MSZÉSZ elnöke, Tihany:
Baldauf Csaba az MSZÉSZ általános alelnöke)
Management szekció:
- A hazai szállodaipar aktuális kérdései (MSZÉSZ elnöksége)
- 360 fokos szállodai és vendéglátóipari rendszerkoncepció (Kardos György, Miele Kft.)
- Protokoll a szállodában - avagy milyen illem, etikett és viselkedésbeli szabályokat szegünk meg a
szálloda egyes területein, kategóriától függetlenül (Micski Marianna, Micski Consulting,
Protokollszakértő, gyakorló szállodaigazgató)
- A fiatal generáció motiválása és megtartása szállodaigazgatói szemmel (Joós Adél, Hunguest Hotel
Pelion)
- Trendek, tippek, trükkök a burkolatok világában 2.0 (Gergely György, Top Trade Kft.)
- Higiéniai szolgáltatások a szállodaüzemeltetésben (Szabó János, Assist-Trend Kft.)
- Az eHACCP gazdasági vonatkozásai (Balczóné Balázs Zsuzsanna, Népegészségügyi ellenőr,
HACCP szakértő)
- Ha nem motiválsz, demotiválsz! - avagy a munkaerő megtartásról másképp (Humanmap
munkatársai)
Housekeeping szekció:
- Ökologikus takarítás (Papp Katalin Anna, Assist-Trend Kft.)
- Környezettudatos szállodai bekészítés ( Solymosi Piroska, Assist-Trend Kft.)
- Ki a felelős a textiliák idő előtti elhasználódásáért? (Miske Margit, T-Mix 2003 Kft.)
- A kártevők elleni integrált védekezés a vendéglátás területén (Papp György, Bábolna-Bio Kft.)
- Szőnyegpadló: áldás vagy átok? 2.0 (Kovács Adél, Katona Beáta, Top Trade Kft.)
- Van valami a levegőben - A levegő minőségének hatása a vendégelégedettségre (Pataki Gábor,
Fellowes)
- Új, környezettudatos padozatápolási szolgáltatások (Regele András, Assist-Trend Kft.)
F&B (Vendéglátás) szekció:
- 13/13 - séfek szakmai összefogása a hévízi régióban (Farkas Bálint, Chef, ötletgazda)
- Melegburkolatok a professzionális konyhában? (Uti Zoltán, Top Trade Kft.)
- A sikeres üzletnyitás receptje, avagy miként fejhetjük meg lila tehenünket? (Semsei Rudolf,
VakVarjú éttermek és a Budapest Pary Service tulajdonosa, MVI alelnöke)
- Alternatív új alapanyagok a gasztronómiában (Blendea Károly, Mirbesz Kft. - Helit Kft. Chef,
gasztronómiai tanácsadó)
- Élelmiszerbiztonsági aktualitások (Tóth Dávid, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal)
- eHACCP (Balczóné Balázs Zsuzsanna, Népegészségügyi ellenőr, HACCP szakértő)
- Nagyító alatt a konyha (Solymosi Piroska, Assist-Trend Kft.)
- 360 fokos szállodai és vendéglátóipari rendszerkoncepció (Kardos György, Miele Kft.)
- Aktualitások a gasztronómiai életben (Kovács László, La Fiesta Party Service tulajdonosa, az MVI
elnöke)
Rendezvényeinkre az alábbi linken regisztrálhat:
Regisztráció a SzÉSzT rendezvényre
.
Rendezvényeinken a részvétel a HoReCa szegmens résztvevői számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Szervezők fenntartják a jogot, hogy az egyes rendezvények előtt a helyszínek befogadó képességének megfelelően korlátozzák a részvételt, melyről előzetesen tájékoztatást küldünk.
A rendezvényekkel kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon Borsai Eszterhez az alábbi elérhetőségeken:
e-mail: rendezveny@szeszt.hu
mobil: +36 (70) 338-6898