Bíró Botond Boldizsár

2014.10.03.

Előadásának címe:
A szálloda saját illata, az illatok harmóniája
Illatok és ételek párosítása, látványkonyhás bemutatóval

Parfümséf, Béterv Lakásétterem
Myropolium Bio- és Natúrkozmetika

Milyen egy parfümséf? Az illatok és ízek szerelmese. Akinek egy finom étel olyan élményt nyújt, mint egy felejthetetlen koncert, film vagy egy utazás. Aki szenvedélyesen főz és rajong az illatokért. Aki tudja, hogy illatok és ízek csodákat tehetnek velünk: ismeretlen tájakra röpíthetnek, régi emlékeket idézhetnek, ihletet adhatnak, vágyakat kelthetnek, melyek nélkül élni lehet..., de nem érdemes! E két érzékelés szinte elválszthatatlan, nagyon jól tudják ezt a kulináris élvezetek hódolói - nekik született a Béterv Étel és parfüm. Hogyan lesz egy illatból íz, vagy fűszerből parfüm? Bazsalikom, vanília, menta, levendula, citrom... alapanyagok egy szakács és egy parfümkészítő számára. A Béterv illatvacsoráin egyszerre fedezhetjük fel az illatot és az ízt, élvezhetjük a parfümöt és kóstolhatjuk az ételt.
A vacsorák mindig egy kiválasztott illatra épülnek. Először bemutatjuk az alapanyagot mint parfümöt, ezután kóstoljuk meg az illatot, és élvezzük az ízét minden fogásban. Meglepő, milyen harmónikus a bazsalikom paradicsommal egy előételben és ugyanakkor mascarponéval is a desszertben! Vagy a rozmaring a levesben és a gyümölcsös édességben! Kifogyhatatlan lehetőségek és izgalmas kalandok az ízek és illatok birodalmában!

Please reload

Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó

Rendező Cégek

 

 

Telefonszám

+36 70 / 338 6898